Share on facebook
Trimite o intrebare!
Email:
Subiect:
Mesaj:
4+43 = ?

Info

Consultatiile si operatiile

sunt efectuate in cadrul

clinicii SANADOR din Bucuresti.


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Unknown modifier '2' in /home/gusaflor/public_html/operatii-estetice-bucuresti.ro/plugins/content/AdmirorGallery/classes/agHelper.php on line 406

Warning: preg_match() [function.preg-match]: Unknown modifier 'c' in /home/gusaflor/public_html/operatii-estetice-bucuresti.ro/plugins/content/AdmirorGallery/classes/agHelper.php on line 406
Asimetria mamara
PDF Print Email

Asimetria mamara este o problema estetica deosebit de importanta ,deficitul estetic nu se poate corecta decat pe cale chirurgicala.

Asimetria mamara isi face aparitia in perioada de pubertate, cand debuteaza dezvoltarea sanilor, sau se poate instala prin accentuarea unei asimetrii mamare rezonabile in timpul perioadei de sarcina si/sau alaptare.

Exista situatii medicale in care un san este normal dezvoltat si celalat hipertrofic sau hipotrofic, mai sunt sitautii cand unul este hipotrofic si celalalt hipertrofic si/sau ptozat.

Asimetria mamra se corecteaza prin inteventie chirurgicala fie prin augmentarea sanului mic,fie reductia sanului mare, sau combinarea acestor technici chirurgicale.

Rezolvarea se hotaraste in momentul consultatiei, medicul chirurg plastician va explica avantajele si dezavantajele fiecarei metode chirurgicale,plus detalierea tuturor procedurilor aplicabile in cazul dumneavoastra, deoarece fiecare pacient este un unicat si prezinta o solutie personala deĀ  imbunatatire estetica a corpului..

1-a-inainte-asimetrie.jpg1-b-dupa-asimetrie.jpg2-a-inainte-asimetrie.jpg2-b-dupa-asimetrie.jpg