Share on facebook
Trimite o intrebare!
Email:
Subiect:
Mesaj:
4+43 = ?

Info

Consultatiile si operatiile

sunt efectuate in cadrul

clinicii SANADOR din Bucuresti.

Blefaroplastia
PDF Print Email

Blefaroplastia este interventia chirurgicala estetica prin care se elimina excesul tegumentar si grasos ,de la nivelul pleoapelor superioare si inferioare, care acumulate duc la aparitia ridurilor si a unor pungi ,in special la pleoapele inferioare ce confera fizionomiei un aspect obosit si imbatranit.

Cauza acestei afectiuni este scaderea elasticitatii tegumentare si ligamentare ,cu protuzia grasimii periorbitale si acumularea ei subtegumentar.In exteriorul fantei palpebrale se formeaza riduri orizontale, numite riduri"laba de gasca".

Inteventia chirurgicala de blefaroplastie are menirea de a conferi fizionomiei un aspect mai intinerit, luminos,tonic, privirea devine vioaie, mobila.

Preoperator sunt necesare un set de analize sanguine obligatorii: HLG, coagulograma,glicemie, uree, creatinina, probe hepatice, electroliti, bilirubina, colesterol, transaminaze, VSH,fibrinogen. Va este necesara o radiografie pulmonara, EKG.

Pacientelor este foarte important sa retina ca operatia nu este bine sa fie efectuata in timpul ciclului menstrual, mai ales in primele trei zile de sangerare menstruala.

In ziua operatiei sa nu beti apa sau sa mancati cu 8 ore inainte de ora stabilita.

Va rugam frumos sa comunicati medicului chirurg si anestezist absolut toate afectiunile medicale pe care le aveti, cat si medicamentele pe care le folositi.

Operatia se realizeaza cu anestezia locala, dureaza 1-2 ore , incizia se efectueaza la nivelul santului palpebral superior , la nivelul pleoapelor inferioare imediat sub gene. Se diseca tegumentul de muschiul subjacent, apoi se indeparteaza grasimea si in final excesul
tegumentar dupa o stricta realizare a hemostazei. Sutura tegumentara se efectueaza in parametrii estetici, cu fir subtire intradermic sau fire separate.

Postoperator nu trebuie sa fiti suparata din cauza echimozelor sau edemului local, deoarece sunt absolut fiziologice timp de 6 zile postoperator.

Firele se scot la 7 zile.Activitatea profesionala o puteti relua in 3,4 zile dupa interventie, va recomandam ochelari de soare ,pentru protectie si mascarea echimozelor. Se vor evita procedurile cosmetice timp de o luna.Rezultatul final se instituie la 3 luni.

Nu exista complicatii majore, aspectul esteticĀ  al fetei dvs. se va imbunatati in mod senzational.Va asteptam si veti fi extrem de multumita.