Share on facebook
Trimite o intrebare!
Email:
Subiect:
Mesaj:
4+43 = ?

Info

Consultatiile si operatiile

sunt efectuate in cadrul

clinicii SANADOR din Bucuresti.

Lifting Frontal
PDF Print Email

Liftingul frontal este inteventia chirurgicala estetica destinata atenuarii ridurilor orizontale de la nivelul fruntii ,a celor de la baza nasului si a celor dispuse intre sprancene,se realizeaza in acelasi timp operator si ridicarea sprancenelor, prin intermediul ei se atenueaza semnele imbatranirii de la nivelul fruntii.

Operatia consta in executarea unei incizii posterior de linia marginala a parului, cu scopul de mascare in viitor a cicatricii.Dupa decolarea tegumentului de la nivelul fruntii, se excizeaza excesul tegumentar,la sfarsitul operatiei se observa si ridicarea sprancenelor, cu estomparea ridurilor de la nivelul fruntii.Recuperarea dureaza o saptamana,timp in care se recomanda evitarea efortului fizic.

Candidata ideala pentru acest gen de interventie chirurgicala are varsta cuprinsa intre 40-60 de ani,in acelasi timp se poate efectua si blefaroplastia .Ameliorarea aspectului fruntii confera pacientei o mai mare incredere in sine.

In cazul in care pacientele urmeaza tratamente cu botox ,care are menirea de a paraliza temporar muschiul frontal,responsabil de aparitia si adancirea ridurilor orizontale si a muschilor intersprancenosi responsabili de aparitia ridurilor de la baza nasului, ajung foarte
tarziu la solicitarea acestei interventii .

Medicul estetician va poate recomanda si injectiile cu acid hialuronic,cand ridurile sunt foarte adanci, inestetice, ce nu se estompeaza foarte bine cu tratamentele anterior mentionate,acesta avand menirea de ridicare a zonelor tegumentare adancite de riduri.

Complicatiile operatorii sunt cele frecvente , cauzate de anestezie, hemoragia postinterventie chirurgicala,infectia,dehiscenta plagii operatorii,pierderea parului la cicatrice etc.

Recomand pacientelor in primul rand sa efectueze o consultatie la medicul estetician,in cadrul acesteia va discuta toate posibilitatile de tratament, alegindu-si cel mai eficient in cazul dansei,fie folosirea botoxului,a acidului hialuronic sau a interventiei chirurgicale.