Share on facebook
Trimite o intrebare!
Email:
Subiect:
Mesaj:
4+43 = ?

Info

Consultatiile si operatiile

sunt efectuate in cadrul

clinicii SANADOR din Bucuresti.

Lifting Facial
PDF Print Email

Liftingul facial se recomanda persoanelor cu varsta cuprinsa intre 40 si 60 de ani,in cazul pacientelor sanatoase se indica si peste aceasta varsta. Prin acest gen de interventie se atenueaza semnele vizibile ale imbatranirii,fara sa opreasca acest proces.

Odata cu inaintarea in varsta se observa la nivelul fetei aparitia ridurilor adanci,alterarea calitatii tegumentare sub efectul gravitatiei,al stresului,al fumatului si al expunerii solare,pe langa piele fiind afectate si tesuturile subiacente,muschii fetei si ai gatului.

Operatia se realizeaza sub anestezie generala sau sub anestezia locala combinata cu analgezia intravenoasa.Incizia se efectueaza la nivelul pielii paroase a capului,prin fata pavilionului auricular,ocoleste lobulul auricular si trece in partea lui posterioara.Tegumentul se diseca
superficial de toate structurile anatomice subjacente,muschi si grasime,este tractionat spre posterior si in sus,apoi se indeparteaza excesul .In acelasi timp se intaresc muschii faciali ,prin intermediul unor fire suspensoare speciale.Durata operatiei este de 3 ore cu aproximatie.

Recomandarile preoperatorii sunt cele uzuale; sa nu mancati de la orele 22 inaitea zilei operatorii, sa nu luati aspirina sau medicamente ce o contin,doamnele sa nu fie in timpul perioadei menstruale,sa detaliati medicului anestezist toate problemele dumneavoastra
medicale: HTA,diabet,cardiopatie ischemica,problemele de coagulare ale sangelui,epilepsie, problemele neurologice,alergiile medicamentoase .

Postoperator veti avea un usor disconfort ,creat de durerile locale, edem moderat la nivelul fetei,usoara amorteala a pielii,echimoze moderate.Firele se extrag la 12 zile.

Cicatricile vor fi rosii timp de circa 6 luni, dupa care se vor aplatiza si vor pali.Va trebui sa folositi cremele anticicatrizante recomandate de medicul chirurg.

Scopul acestei interventii chirurgicale este de intindere a tegumentelor faciale, de estompare a ridurilor,de repozitionare a muschilor faciali,conferind fetei un aspect tanar,catifelat.